2008. március 11., kedd

Kampányközigazgatás

A jelenlegi mandátum alatt a városi tanács számos figyelemre méltó határozatot hozott, a polgármester pedig régóta meglévő gondokra dolgoztott ki megoldásokat illetve rég várt projekteket indított útjukra. A tanács határozatainak egy része azonban elméleti síkon maradt, más részüket helytelenül ültettek gyakorlatba és a megvalósított projektek is hagynak maguk után kívánnivlókat.

Az utóbbi hetekben a polgármesteri hivatal apparátusa látszólag elkezdett dolgozni: újrakezdték a tilosban parkoló autók büntetését és az autók elszállítását, ismét napirendre került a közterületeken elhelyezett bódék sorsa, illetve egy olyan bizottság is alakul, mely az útépítési munkálatok minöségét hivatott ellenőrizni.
Nos, jó, hogy végül mégiscsak munkához láttak, viszont kérdezem én: korrekt dolog-e az, hogy a négy éves mandátumnak csak az utolsó négy hónapjában, a kampány idején dolgoznak komolyan? Én személy szerint azt szeretném, ha a polgármesteri hivatal a mandátum teljes időtartama alatt megpróbálná következetesen ellátni a feladatát.

Nincsenek megjegyzések: